TeamUp Support Center

Sponsorikauppa

Last Updated: Feb 19, 2014 10:00AM EET
TeamUpissa talenttiprofiiliin sisältyy automaattisesti verkkokauppa, jonka käyttäminen on talentille täysin maksutonta. Talentti saa itselleen 100% TeamUp-verkkokaupassaan kerryttämästään myyntituotosta – TeamUp ei ota missään vaiheessa myynnistä komissiota tai veloita kaupan käytöstä maksua.

Verkkokaupassa on kaksi erillistä osiota: fanikauppa ja sponsorikauppa. Sponsorikaupassa talentti voi myydä erityisesti yrityksille suunnattuja tuotteita tai elämys- ja palvelupaketteja. Sponsorikauppa on myös erinomainen paikka esitellä yrityksille – eli potentiaalisille sponsoreille –, millaisia yhteistyö- ja sponsorointimahdollisuuksia talentti tarjoaa ja mitä yritys saa niistä vastineeksi.

Lisäksi talentti voi sponsorikaupassaan tarjota yrityksille helposti myös TeamUpin ainutlaatuisia kumppanuksia: yrityskumppanuutta ja yritystiimikumppanuutta. Kaikkien TeamUpin ansiosta talentin ja yrityksen välille syntyvien kumppanuussopimusten arvosta 100% menee suoraan talentille itselleen – TeamUp ei ota niistä mitään komissiota. 

Sponsorikauppa on suunnattu ensisijaisesti yrityksille erotuksena fanikaupasta, joka on kohdistettu pääasiassa yksityishenkilöille. 

Contact us

  • Post a Public Question
  • Send a message
http://assets2.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete