TeamUp Support Center

Mikä on Fanikauppa tai Sponsorikauppa? Mitkä ovat niiden erot?

Last Updated: Jul 17, 2013 01:05PM EEST
TeamUpissa talenttiprofiiliin sisältyy automaattisesti maksuton verkkokauppa, jonka talentti voi halutessaan ottaa käyttöön. Tässä verkkokaupassaan talentit voivat myydä yhteisön muille käyttäjille erilaisia tuotteita tai elämyksiä. Talentti saa itselleen 100% verkkokaupassaan kerryttämästään tuotosta – TeamUp ei ota mitään välistä. 

Verkkokauppa on jaettu kahteen erilliseen osioon: Fanikauppaan ja Sponsorikauppaan. Niin kuin nokkelimmat varmasti jo nimien perusteella päättelevät, kaupat on suunnattu eri ryhmille ja niissä on useimmiten myös erilaista sisältöä. Fanikaupassa talentti voi myydä faneilleen tuotteita tai elämyksiä, esimerkiksi yhdessä yhteistyökumppanin kanssa toteutettuja uniikkeja fanituotteita tai tilaisuuksia.  

Sponsorikaupassa puolestaan talentti voi helposti esitellä potentiaalisille sponsoreilleen, millaisia yhteistyö- tai sponsorointimahdollisuuksia talentilla on heille tarjota. Sponsorikaupassa talentti voi lisäksi tarjota yrityksille mahdollisuutta luoda Yritystiimikumppanuus ja saada näin talentti näkyviin yrityksen profiiliin osioon "Tiimimme talentit" (vaatii Yritystiimi-profiilin). Kaikkien TeamUpissa tehtyjen, talentin ja yrityksen välille syntyvien kumppanuussopimusten arvosta 100% menee suoraan talentille itselleen – TeamUp ei ota tästäkään mitään välistä.
 

Lue lisää:

Mitä oikein voisin myydä verkkokaupassani?
Talentin fanikaupassa on kiinnostava tuote, mutta olen rekisteröitynyt TeamUpiin yrityksenä. Voinko kuitenkin ostaa tuotteen Fanikaupasta?

Contact us

  • Post a Public Question
  • Send a message
http://assets2.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete