Nostaminen

Last Updated: Feb 19, 2014 11:57AM EET
Nostaminen on TeamUpissa oleva ominaisuus, jolla voit ilmaista fiiliksesi vaikkapa talentin julkaisemasta päivityksestä: "Tämähän on UPEAA!", "WOW!", "Tykkään tästä!" Toisin sanoen, kun löydät TeamUpista jotain sellaista, josta pidät erityisen paljon ja joka mielestäsi ansaitsee muidenkin käyttäjien huomion, nosta sitä.

Nostaminen tapahtuu klikkaamalla kuvaketta, joka näyttää ylöspäin nousevalta nuolelta (kuva vasemmalla). Voit nostaa talentin tekemää päivitystä, yritystiimin tekemää päivitystä, hurrausta, kommenttia tai sosiaalista shoppailupäivitystä klikkaamalla niiden yhteydessä näytettävää nostosymbolia. Nosto-toiminto nimensä mukaisesti nostaa kohdettaan ylös, muidenkin TeamUpissa olevien tietoisuuteen.

• Send a message
http://assets2.desk.com/