Fanikauppa

Last Updated: Feb 19, 2014 11:48AM EET
TeamUpissa talenttiprofiiliin sisältyy automaattisesti verkkokauppa, jonka käyttäminen on talentille täysin maksutonta. Talentti saa itselleen 100% TeamUp-verkkokaupassaan kerryttämästään myyntituotosta – TeamUp ei ota missään vaiheessa myynnistä komissiota tai veloita kaupan käytöstä maksua.

Verkkokaupassa on kaksi erillistä osiota: fanikauppa ja sponsorikauppa. Fanikaupassa talentti voi myydä faneilleen tuotteita tai elämyksiä, esimerkiksi yhdessä yhteistyökumppanin kanssa toteutettuja uniikkeja fanituotteita tai tilaisuuksia.

Fanikauppa on suunnattu ensisijaisesti yksityishenkilöille erotuksena sponsorikaupasta, joka on kohdistettu ensisijaisesti yrityksille. Mikään ei kuitenkaan estä TeamUpia yritysprofiililla käyttäviä yrityksiä ostamasta tuotteita myös talentin fanikaupasta.

Lue lisää:

Sponsorikauppa
Miten otan TeamUp-verkkokauppani käyttöön?

• Send a message
http://assets3.desk.com/