Kannustus

Last Updated: Mar 18, 2016 01:48PM EET
​Kannustus on julkinen viestisi toiselle käyttäjälle.

Kun haluat kannustaa toista käyttäjää, mene ensin hänen profiiliinsa, ja etsi sieltä ao. kuvaa vastaava paikka:

Voit myös automaattisesti jakaa kannustuksen Twitteriin ja Facebookiin klikkaamalla Twitter- ja Facebook- ikoneita, kunnes ne muuttuvat vihreäksi.

Fanipisteitä kannustamalla

Jos kannustuksesi kohde on Fanisivu (ts. urheilija, urheilujoukkue, muusikko, ...) voit ansaita kannustuksilla myös fanipisteitä. Riittää kun jaat automaattisesti kannustuksesi TeamUpin ulkopuolelle (ks. yllä), ja kun joku seuraa jakamaasi päivitystä kirjautuen myös TeamUpiin, saat pisteitä. Ja kun tuot tällä tavalla uusia faneja fanituksen kohteellesi, niin saat lisää pisteitä. Lue lisää täältä.

• Send a message
http://assets2.desk.com/