TeamUp Support Center

Onko minun pakko ottaa TeamUp-verkkokauppani käyttöön? Fanituotteitani löytää jo muualta netistä.

Last Updated: Jul 17, 2013 01:06PM EEST
Ei oo pakko jos ei taho.

Vaikka mielestämme jokaisen TeamUpiin liittyvän talentin kannattaa ehdottomasti harkita ilmaisen verkkokauppansa hyödyntämistä, emme me siihen tietenkään pakota. Olemme yrittäneet parhaamme mukaan tehdä kaupasta mahdollisimman selkeän, intuitiivisen ja helppokäyttöisen, mutta niin kuin mikä tahansa uusi asia, myös tämäkin vaatii aluksi pientä tutustumista ja opettelua.

Jos tuotteitasi on jo saatavilla muualla netissä, asiasihan ovat jo melko hyvin. Muista kuitenkin, että TeamUpin verkkokaupassa myymistäsi tuotteista ja elämyksistä saamasi tuotto tulee 100% sinulle itsellesi. Tuotoista ei tule senttiäkään TeamUpille. Kaupan pito on sinulle ilmaista – ainoastaan siinä tapauksessa, jos hyödynnät kaupassasi yhteistyökumppanimme Paytrailin maksupalvelua, joudut maksamaan palveluntarjoajalle maksupalvelun käytöstä.

Käyttääkö kauppaa vai eikö käyttää?

Ennen kuin teet päätöksen suuntaan tai toiseen, tutustu laatimiimme ohjeisiin kaupan käyttöönotosta ja käyttämisestä. Voit aina myös pyytää meiltä myös apua, jos ohjeidenkin jälkeen jokin on vielä epäselvää. Jos taas kynnyskysymyksenä on pikemminkin se dilemma, ettet oikein tiedä, mitä verkkokaupassasi oikein myisit, voit hakea inspiraatiota joko toisten talenttien verkkokaupoista tai laatimastamme vinkkilistasta "Mitä oikein voisin myydä verkkokaupassani?". 
 

Lue lisää:

Mitä oikein voisin myydä verkkokaupassani?

Contact us

  • Post a Public Question
  • Send a message
http://assets3.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete