Miten lisään Talenttiprofiiliini kuvia, videoita ja/tai musiikkia?

Last Updated: Jun 11, 2013 04:31PM EEST
Talenttiprofiilissa on mediagalleria, johon voit lisätä kuvia, videoita ja/tai musiikkia. Pääset muokkaamaan mediagallerian sisältöä oman profiilisi yksityisnäkymän (My private view) kautta:

Kun olet Private view -näkymässäsi, klikkaa Media-välilehteä. Aukeavalla sivulla oikeassa reunassa on kolme linkkiä (ks. kuva), josta voit lisätä galleriaan haluamaasi mediaa: valokuvia, videoita tai musiikkia.

TeamUpin tukemat kuvatiedostomuodot ovat .jpg ja .png. Videogalleriaan puolestaan voit tällä hetkellä lisätä Youtube- tai Vimeo-videoita, jotka järjestelmämme hakee automaattisesti galleriaan. Musiikkiosio tukee tällä hetkellä Soundcloud-linkkejä, joita voi kuunnella suoraan galleriassa.

Kun sinulla on mediagalleriassasi sisältöä, voit liikkua gallerian eri osien välillä ikoneita klikkaamalla.

Muistathan myös, että voit lisätä kuvia, videoita tai musiikkilinkin TeamUpissa tekemiisi päivityksiin! Tämä tapahtuu päivitystä tehdessäsi Add picture- tai Add media -linkkejä klikkaamalla.

• Send a message
http://assets1.desk.com/