Millainen on hyvä slideshow-kuva? (Talentti / Yritystiimi)

Last Updated: Jun 27, 2013 03:16PM EEST
Oletkin jo varmaan huomannut, että Talenttiprofiilin ja Yritystiimi-profiilin erottaa muista TeamUpin profiileista koko ruudun levyinen näyttävä taustakuva. Itse asiassa nämä taustakuvat muodostavat profiiliin slideshown, jos kuvia lisää useampia. (Ilmainen vinkki: kannattaa lisätä useampia!)

Koska taustakuva ulottuu näytön laidasta laitaan, on siihen syytä valita riittävän suurikokoinen kuva, jotta lopputulos on tarkka ja näyttävä suuremmillakin näytöillä tarkasteltuna. Jos lataamasi slideshow-kuvan mittasuhteet eivät riitä, järjestelmämme joutuu skaalaamaan sen kokoa suuremmaksi, ja lopputulos on epätarkka eikä välttämättä kovin tyylikäs.

Kun lisäät Talentti- tai Yritystiimi-profiiliisi taustakuvia, huomioithan nämä seikat:

• slideshow-kuvan optimikoko on 1920 x 873 pikseliä, mutta se voi toki olla suurempikin (mutta mielellään ei kovin paljoa pienempi)
  • pystyt asemoimaan ja zoomaamaan kuvaa sen latausikkunassa
  • kuvatiedoston suurin sallittu koko on 3MB
  • tuetut tiedostomuodot ovat .png ja .jpg

• Send a message
http://assets3.desk.com/