Haluan löytää uusia talentteja. Miten se tapahtuu?

Last Updated: Sep 16, 2013 11:19AM EEST
TeamUpin yhtenä tavoitteena on tarjota käyttäjiksi liittyville faneille mahdollisuus löytää itselleen vielä tuntemattomia uusia talentteja helposti ja vaivattomasti. Palvelumme idea on, että käyttäjät löytäisivät sivuiltamme paitsi sellaisia talentteja, jotka ovat heille jo ennastaan tuttuja ja joita he fanittavat, myös saisivat tilaisuuden tutustua talentteihin, joista he eivät ole aiemmin kuulleetkaan.

Palvelussamme on mukana laaja kirjo mitä erilaisimpia talentteja, nuorista ja nousevista lupauksista aina kansainvälistä menestystä saaneisiin ja olympiaurheilijoihin asti, niin musiikin, yksilö- ja joukkueurheilun kuin erilaisten taiteen alojenkin saralta. Monilla tuntemattomammillakin saattaa uraa olla takana jo useita vuosia, mutta syystä tai toisesta he eivät ole suodattuneet laajempaan tietoisuuteen ja tunnettuuteen.

TeamUpissa kaikilla talenteilla on tasavertainen mahdollisuus löytyä ja tulla löydetyksi. Tämän lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus kokea löytämisen iloa selatessaan palvelumme talenttihakemistoa ja bongatessaan sieltä uusia, kiinnostavia talentteja. Voit etsiä ja löytää talentteja palvelustamme monin eri tavoin.

Hakutoiminto

Palvelumme hakutoiminnon avulla voit helposti hakea TeamUp-profiileja, jos tiedät valmiiksi, ketä etsit: sinun tarvitsee vain kirjoittaa sivun yläosassa olevaan uuteen hakukenttään hakemasi profiilin tai käyttäjän nimi. Itse asiassa riittää, kun kirjoitat nimen kolme ensimmäistä kirjainta, ja haku lähtee käyntiin. Näiden kirjoittamiesi, vähintään kolmen kirjaimen perusteella järjestelmämme ehdottaa sinulle käyttäjiä – kaikista profiilikategorioista (talentti, yritys, fani) – joita saattaisit etsiä.

Profiilikorttien selaaminen hakemistosivulta

​Toinen vaihtoehto talenttien etsimiseen on tutustua palvelumme talenttihakemistoon. Hakemistosivu aukeaa sivumme yläpalkin Talentit-linkistä ja näyttää oletusarvoisesti sinulle automaattisesti satunnaiset 100 talenttia. Tällä tavoin toteutuu yksi TeamUpin keskeisistä ominaisuksista, nimittäin löytäminen: joka kerta kun käyt talenttien hakemistosivulla, sinulle näytetään uusi ja erilainen sekoitus palvelumme käyttäjistä. Saat eteesi uuden sadan profiilin sekoituksen klikkaamalla painiketta Satunnaiset 100.

Tällä tavoin voit helpommin löytää uusia, kiinnostavia talentteja, jotka eivät kenties ole olleet sinulle aiemmin tuttuja tai joista et ehkä ole koskaan kuullutkaan. Tämä on erinomainen tapa tutustua siihen upeaan talenttien kirjoon, joita täällä TeamUpissa jo on! Huom.: oletusasetukset näyttävät hakemistosivulla ainoastaan ne profiilit, joissa on profiilikuva. Pääset näkemään kaikki profiilit – myös profiilikuvattomat – lajittelemalla hakemistosivun joko aakkosellisesti, suosion tai julkaisuajan mukaan.

Hakemistosivulla voit helposti myös lajitella palvelussamme olevien talenttien profiilikortteja haluamillasi kriteereillä: voit näyttää talenttiprofiilit aakkosjärjestyksessä, julkaisupäivän tai suosion mukaan lajiteltuna. Voit myös selata talentteja kategorioiden perusteella: oletusarvoisesti sinulle näytetään talentit kaikista kategorioista, mutta voit halutessasi katsoa ainoastaan profiilikortit niiltä talenteilta, jotka ovat ilmoittaneet kategoriakseen urheilu, musiikki tai muu.

Jos olet hakemistosivulla ja haluaisit nopeasti hakea tietyn profiilin siltä sivulta, voit käyttää sivun yläosassa olevaa hakukenttää.

Kun olet talenttiprofiileja selattuasi löytänyt kiinnostavia talentteja, ryhtymällä heidän fanikseen pääset näkemään heidän päivityksensä suoraan omasta profiilistasi. Tällä tavoin aina TeamUpiin kirjautuessasi näet koosteen kaikkien fanittamiesi talenttien tuoreimmista kuulumisista.

• Send a message
http://assets1.desk.com/