TeamUp Support Center

Mitä hyötyä TeamUpista on minulle fanina?

Last Updated: Aug 23, 2013 09:49AM EEST
TeamUpissa voit tehdä muutakin kuin vain "tykätä" idoleistasi, suosikkiartisteistasi tai lempijoukkueestasi. Sen sijaan, että melko passiivisessa roolissa vain lähinnä seuraisit heidän tekemisiään, ehkä kommentoiden jotain silloin tällöin, TeamUpissa pystyt itse omalla aktiivisuudellasi vaikuttamaan suosikkitalenttiesi suosioon ja näin olla osa heidän menestystarinaansa.
 

Kolme hyvää syytä luoda faniprofiili TeamUpiin:


1) Liity yhteisöön, jonka keskipisteenä ovat talentit.
TeamUpissa huomion keskipisteenä ovat yhteisössä olevat talentit – urheilijat, muusikot ja taiteilijat kaikissa uransa vaiheissa, nuorista ja nousevista talenteista aina ammattilaisiin asti. TeamUpissa kaikki käyttäjät faneista yrityksiin ovat mukana palvelussa siksi, että he haluavat antaa oman panoksensa tukeakseen suosikkitalenttejansa ja auttaakseen heitä saavuttamaan tavoitteensa. Tätä kuvaa TeamUpin motto ”Better. Together.” Yhdessä olemme enemmän.

2) Osoita aktiivisuutesi ja tukesi suorilla teoilla.
TeamUpissa voit paitsi seurata talentin kuulumisia, myös osoittaa heille tukesi julkisesti: lähetä positiiviset terveiset hurraamalla suoraan talentin profiiliin tai nosta sellaisia päivityksiä tai kommentteja, jotka mielestäsi ovat esille nostamisen arvoisia juuri nyt. Lisäksi voit tukea talenttia ostamalla tuotteita ja elämyksiä suoraan hänen fanikaupastaan. TeamUpissa talenttien fanikaupassa ei ole välikäsiä: voit olla varma, että 100% kaupassa käyttämästäsi rahasta menee aina suoraan itse talentille, ei kenenkään muun taskuun.

3) Ole osa jotain suurempaa.
Voit omalla aktiivisuudellasi saada aikaan positiivisen muutoksen talentin elämään. Talentit liittyvät TeamUpiin löytääkseen paitsi faneja, myös yrityksiä, jotka tukisivat heitä – ja mitä suositumpi talentti on, sitä kiinnostavampi hän on myös yritysten silmissä. Siispä sinäkin voit tehdä talenttia tunnetuksi jakamalla hänen TeamUp-profiiliaan palvelun ulkopuolelle ja näin auttaa talenttia saavuttamaan tavoitteensa, esimerkiksi yrityssponsorin löytämisen. Lisäksi sinä saat hyvän mielen, koska tiedät, että olet oikeasti ollut vaikuttamassa talentin elämään ja tehnyt jotain hänen hyväkseen. 
 

Mitä hyötyä minulle fanina on TeamUpista?


Sinun on syytä tietää, että TeamUpissa on käyttäjinä fanien ja talenttien lisäksi myös yrityksiä. Oliko ensimmäinen ajatuksesi tämän lauseen luettuasi jotain tähän tapaan: "Voi ei, taas yksi sivusto, jossa käyttäjien silmille tyrkytetään turhia mainoksia, jotka eivät minua kiinnosta"? Ei huolta: TeamUpissa ei koskaan tule olemaan häiritseviä mainosbannereita tai popup-ikkunoita.

Sen sijaan TeamUpiin rekisteröityneet yritykset ovat mukana auttaakseen talentteja tukemalla heitä eri tavoin ja luonnollisesti toivovat luovansa samalla positiivisen kuvan itsestään kaikille yhteisön käyttäjille. Toisin sanoen, yritykset ovat talenttien sponsoreita, ja sponsorit puolestaan ovat tärkeitä mahdollistajia monen talentin menestykselle.
 

Mutta mitä tällä kaikella on tekemistä sinun faniprofiilisi kanssa?


Me TeamUpissa kannustamme mukana olevia yrityksiä yhteistyöhön sponsoroimiensa talenttien kanssa ja kertomaan siitä TeamUpissa. Hyvät yrityskumppanit voivat esimerkiksi järjestää mielenkiintoisia tapahtumia yhdessä talentin kanssa, mikä puolestaan tarkoittaa mahdollisesti uusia ja erilaisia elämyksiä sinulle – elämyksiä, joita et saa mistään muualta.

Lue lisää:

Talentti on jo Facebookissa ja seuraan häntä siellä. Miksi liittyisin TeamUpiin?
Miten tämä voi olla minulle ilmainen? Muuttuuko TeamUp maksulliseksi tulevaisuudessa?

Contact us

  • Post a Public Question
  • Send a message
http://assets3.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete