Mitä kaikkea voin jakaa profiilistani TeamUpin ulkopuolelle ja miten se tapahtuu?

Last Updated: Dec 27, 2013 03:20PM EET
Melkein mitä tahansa TeamUpissa julkaistua sisältöä voi jakaa palvelun ulkopuolelle, esimerkiksi Facebookiin tai Twitteriin. Esimerkiksi, voit jakaa
  • profiilisivun
  • omassa tai toisen talentin verkkokaupassa olevan tuotteen
  • tekemäsi päivityksen sen tehdessäsi (jaettavissa Facebookiin ja/tai Twitteriin)
  • toisen tekemän päivityksen
  • sosiaalisen shoppailupäivityksen

Huom. TeamUpin jakamistoiminto otetaan käyttöön myöhemmin. Tarkemmat ohjeet siihen, mitä ja miten TeamUpista voi jakaa muualle verkkoon, päivitetään tähän siinä vaiheessa, kun jakamistoiminto on käytössä.

• Send a message
http://assets0.desk.com/